28/4/09

8ª Jornada 25/04/2009

Aquest dissabte es va disputar la 8ª jornada de la Lliga Catalana Cadet 2009. A Vilafranca del Penedès es trobaven dos dels màxims favorits al títol, amb la particularitat de que no devien enfrontar-se entre si. Els Trojans de Roda de Barà i els Barcelona Búfals s'imposaven amb contundència als Reds de Terrassa i als Igualada Eagles. Els partits van estar plens de detalls de gran qualitat dels joves jugadors d'aquestes 4 escuadres. I de tots ells va destacar el línia defensiu numero 66 dels Búfals Luiggi Rodríguez. Aquest jugador va ser un mal son per als QBs dels equips contraris per la seva constant pressió que li va portar a fer varis sacks. Senyalar que aquest jugador tambe juga en atac com center.
La classificació segueix comandada per els Argentona Bocs que tenen assegurada la presencia en la Final Four de Sta. Cristina d'Aro. El pròxim diumenge es celebrara l'ultima jornada de la temporada regular en la que es decidira qui aconsegueix el passe directe a la Final Four, o Trojans o els Búfals. Trojans depèn de si mateixi te que guanyar els seus partits contra dos durs rivals: Fènix i Senglars. Aquests dos equips estan classificats per al Wild-Card que donara les altres dues places per la Final Four. Peró si Senglars guanya a Trojans faria baixar aquests fins la 4ª posició, Búfals passaria directe a la Final Four i Senglars eludiria als Wild-Cards a Fènix i als mateixos Trojans. Moltes coses per decidir en la jornada del diumenge a Barberà del Vallés a les 5 de la tarde.

8ª jornada 25/04/2009

Este pasado sábado se disputo la 8ª jornada de la Lliga Catalana Cadet 2009. En Vilafranca del Penedès estaban dos de los máximos favoritos al título pero con la particularidad de que no debían enfrentarse entre sí. Los Trojans de Roda de Barà y los Barcelona Búfals se impusieron con contundencia a los Reds de Terrassa y los Igualada Eagles. Los partidos estuvieron llenos de destellos de gran calidad de los jóvenes jugadores de estas 4 escuadras. Y de todos ellos destacar el trabajo y la contundencia del línea número 66 de los Búfals Luiggi Rodríguez. Este jugador fue una pesadilla para los QBs de los equipos contrarios por su constante presión que le llevo a conseguir varios sacks. Destacar que este jugador también dobla en ataque jugando de center.

La clasificación sigue comandada por los Argentona Bocs que tiene asegurada la presencia en la Final Four de Sta. Cristina d’Aro. El próximo domingo se celebrara la última jornada de la temporada regular en la que se decidirá quién consigue el pase directo a la Final Four, o Trojans o los Búfals. Trojans depende de sí mismo y debe ganar los partidos contra dos duros equipos: Fénix y Senglars. Estos dos equipos están clasificados para el Wild-card que dará las otras dos plazas para la Final Four. Pero si Senglars gana a Trojans haría bajar a este equipo a la cuarta posición, Búfals pasaría directo a la Final Four y Senglars eludiría en los Wild-cards a Fénix y los mismos Trojans.
Muchas cosas por decidir en la jornada del domingo en Barberá del Vallés a las 5 de la tarde.

27/4/09

Resultats 8ª jornada Lliga 2009

REDS – BUFALS = 6 – 40
TROJANS – IGUALADA = 41 – 0

REDS – TROJANS = 7 – 49
BUFALS – IGUALADA = 35 – 0

MVP de la jornada: Luiggi Rodriguez, #66 Barcelona Búfals

20/4/09

7ª jornada 18/04/209

Aquest dissabte es va disputar a Granollers la setena jornada de la Lliga Cadet 2009. Fins 8 equips es vam trovar a la localitat vallesana per jugar i dels resultats obtinguts, es podem treure les primeres conclusions de com pot finalitzar la temporada regular.
Els Argentona Bocs van guanyar els seus partits i s’asseguren una plaça a la Final Four que es disputara el proxim 23 de maig a Sta. Cristina d’Aro.
Els Barcelona Bufals s’han assegurat la presencia al play-off pero no el pase directe a la Final Four. Tindran que guanyar els dos ultims partits que li quedan i esperar a que els Roda de Barà Trojans punxin.
Els Sta. Cristina Senglars tambe s’han assegurat el pase al Wild Card que es disputara a Barcelona el proxim 9 de maig.
Les dos ultimes plaçes per disputar els playoffs se les jugaran els Igualada Eagles, els Terrassa Reds, els Granollers Grinsen Fenix i amb menys possibilitats els jovenissims Barberà Rookies.
Per ultim els Pioners de L’Hospitalet han finalitzat ultims de la lliga pero tenen un jove equip que ha guanyat molta experiencia de cara a la próxima temporada.
El proxim dissabte a Vilafranca es disputara la 8ª jornada a las 16:30 horas.

7ª jornada 18/04/2009

Este sábado se disputó en Granollers la séptima jornada de la Lliga Cadet 2009. Hasta 8 equipos se dieron cita en la localidad vallesana para jugar. De los resultados obtenidos se pueden sacar las primeras conclusiones de cómo terminara la temporada regular.
Los Argentona Bocs ganaron y se aseguraron así una plaza en la Final Four que se disputara el próximo 23 de mayo en Sta. Cristina d’Aro.
Los Barcelona Búfals se aseguraron la presencia en el play-off pero no el pase directo a la Final Four. Tendrán que ganar sus dos últimos partidos que le quedan y esperar a que los Roda de Barà Trojans pinchen.
Los Sta. Cristina Senglars también se han asegurado el pase al Wild-Card que se disputara en Barcelona el próximo 9 de mayo.
Las dos últimas plazas para disputar el campeonato se las jugaran los Igualada Eagles, los Terrassa Reds, los Granollers Grinsen Fenix y los jovencísimos Barberà Rookies. Los Piones de L’Hospitalet han terminado últimos de la Liga pero tienen un joven equipo que ha ganado experiencia de cara a la próxima temporada.
El próximo sábado, en Vilafranca, se disputara la 8ª jornada a las 16:30 horas.

Resultats 7ª jornada Lliga 2009

REDS-BOCS = 0 - 44
ROOKIES-BUFALS = 7 - 42

ROOKIES-IGUALADA = 19 - 44
REDS-PIONERS = 27 - 18

BOCS-FENIX = 19 - 18
SENGLARS-BUFALS = 18 - 38

FENIX-IGUALADA = 28 - 18
SENGLARS-PIONERS = 32 – 12

MVP de la jornada: Alex Mancha. RB dels Argentona Bocs.

6/4/09

6ª jornada aplaçada

La jornada que es tindria que haver disputat el passat 29 de març, i que es va suspendre per les males condicions del terreny de joc a Barberà del Vallés, es jugara finalment el diumenge 3 de maig.

6ª jornada aplazada

La jornada que debía disputarse el pasado 29 de marzo, que fue suspendida por las malas condiciones del terreno de juego de Barberà del Vallés, se disputara finalmente el 3 de mayo.