26/2/10

2ª Jornada Lliga 2010

A la zona esportiva de Can Llobet, el dissabte a les 12:00 hores del mati es disputa la segona jornada de la lliga. Els locals Rookies reben a Pioners, Dracs i als Búfals. Els aparellaments seran els següents:

ROOKIES - PIONERS
DRACS - BÚFALS

ROOKIES - BÚFALS
PIONERS - DRACS

19/2/10

Clínic Cadet 2010


Aquest dissabte es celebra a Barberà un clínic per jugadors de la categoria cadet. Durant tres hores el jugadors de tots els equips de la lliga compartiran entrenament dintre del programa que la Federació Catalana te per aquesta categoria. Un staff tècnic dirigit per l'entrenador internacional Marcos Guirles s'encarregara de fer gaudir a aquests joves jugadors del Futbol Americà treballant la tècnica individual i montant exercicis per grups de cara a fer sentir el caràcter de col-lectiu i d'equip fundamental a aquest esport.
També serà el punt de sortida per la formació de la selecció catalana cadet que jugara un partit aquesta temporada contra un combinat francès.
La convocatòria esta oberta a qualsevol jugador en edat cadet amb llicencia federativa en vigor.

8/2/10

1ª Jornada de la Lliga Cadet 2010

Aquest dissabte va començar la lliga cadet 2010. Els 8 equips participants es van reunir al estadi Joan Serrahima de Barcelona per disputar el primer partit de la temporada.
El ordre i resultats dels partits va ser el següent:

DRACS - ROOKIES = 0 - 52
PIONERS - BÚFALS = 44 - 38
EAGLES - REDS/TROJANS = 0 - 44
SENGLARS - FÉNIX = 12 - 12

Els Badalona Dracs, immersos en un nou programa esportiu, va presentar un equip totalment renovat que va patir una severa derrota contra els experimentats Barberà Rookies. Destacar la esportivitat que va haver al que constituïa el bateig de foc dels nous Dracs.

Pioners y Búfals disputaven un entretingut partit que no es va decidir fins l'últim minut. El continu canvi de marcador va donar molta vistositat i emoció al partit que sense dubte va ser el mes important de la jornada. Destacar que ha sigut escollit MVP de la mateixa el Runingback de Pioners Walter Jublawi.
El equip conjunt de Trojans i Reds poc a poc es consolida i serà uns dels equips punters de la temporada. Es van desfer sense problemes dels novells Vilafranca Eagles, que també presenta un equip totalment nou.
Per ultim els Senglars de Sta. Cristina i els Fènix de Granollers jugaven per primera vegada des de la final de copa que els va enfrontar el passat desembre, amb victorià en aquella ocasió dels Senglars. Va ser un partit amb mes intensitat que bon joc. Els dos equips utilitzaven als seus millors jugadors en jugades ja conegudes per l'adversari que va fer que les defenses s'anticipessin als atacs evitant així opcions d'anotació. L'empat va ser el resultat just per aquests dos equips, màxims favorits de la competició.

D'aquí dues setmanes la lliga s'atura per celebrar un clínic per tots els jugadors, dirigit per l'entrenador internacional Marcos Guirles a Barberà del Vallés.

7/2/10

Resultats 1ª Jornada Lliga 2010

Barcelona - Estadi Joan Serrahima - 6/02/2010
 
Barcelona Búfals - L'Hospitalet Pioners = 38 - 44
Vilafranca Eagles - Trojans / Reds = 0 - 44
Barberà Rookies - Badalona Dracs = 52 - 0
Sta. Cristina Senglars - Granollers Fénix = 12 - 12

MVP de la Jornada : Walter Jublawi, RB dels Hospitalet Pioners.