23/3/10

4ª Jornada Lliga Cadet 2010

Les instal-lacions municipals de Roda de Barà van ser l'escenari de la 4ª jornada de la lliga cadet 2010. Els locals Trojans, que s'han unit als Reds de Terrassa per falta de efectius, han format un equip competitiu que va demostrar ser un clar favorit al títol. Ben conduits per el QB Cèsar Brugnani, MVP de la jornada, i amb un planter de alts receptors, no van tenir problemes per guanyar amb comoditat els partits que els enfrontaven als Barberà Rookies i als Badalona Dracs.

El duel entre col-listes, entre els Vilafranca Eagles i els Dracs, es va resoldre a favor dels del Penedes i ara tindran que esperar als enfrontaments contra Búfals i Pioners per determinar si entren als Play Offs. Els Badalona Dracs diuen pràcticament adéu a qualsevol possibilitat de entrar als mateixos, fet sense rellevància ja que parlem d'un equip completament novel que tindrà continuïtat en aquesta categoria durant un parell de temporades mes.


Rookies, l'altre outsider al títol, va mostrar la seva pitjor cara a la derrota contra els Trojans /Reds. L'equip conduit per el QB Adrià Novella no va trobar la manera de desenvolupar el seu joc, fet que van aprofitar els locals per guanyar àmpliament. Els de Barberà s'enfrontaran a la pròxima jornada als màxims favorits al títol, on es veurà les possibilitats reals d'aquest equip a ser important en aquesta competició.

Trojans/Reds, Rookies, Senglars i Fènix prenen ventat-ge a la classificació. Es tindrà que veure quins dos equips eludeixen la primera ronda de play-offs i obtenen el passe automàtic a la Final Four, que encara no te concretada seu definitiva.


Desprès de l'aturada per les vacances de setmana santa la competició es reiniciara a Badalona, el diumenge 11 d'abril.

22/3/10

Resultats 4ª Jornada de Lliga

TROJANS/REDS - ROOKIES = 46 - 12
EAGLES - DRACS = 62 - 0
TROJANS/REDS - DRACS = 35 - 0
ROOKIES - EAGLES = 39 - 0

MVP de la jornada: #3 Cesar Brugnani dels Trojans/Reds

8/3/10

MVPs de la 3ª Jornada

 

#34 Gabriel Ándres Faubla i el #13 Rubén Beltran. Jugadors dels Granollers Fénix.

3ª Jornada Lliga Cadet 2010


A la 3ª jornada de la Lliga Cadet 2010 els dos màxims favorits al títol, els Senglars i els Fènix, van guanyar i mantenen el pols que porta'n durant tota la temporada. Els locals Senglars van guanyar els seus partits, contra Pioners i Búfals, de manera solvent gracies al excel·lent lideratge del seu QB, Vichi Manolachi. Aquest jugador va portar tot el pes del joc d'atac i va córrer moltes vegades amb el baló en las seves mans demostrant la seva capacitat de guanyar yardes. No es te que oblidar que aquest jugador era RB la temporada passada.

A l'altre camp els Fènix de Granollers es van desplaçar amb pocs efectius i van patir mes del compte per guanyar els seus. Excel-lent el treball dels dos líders d'aquest equip, els jugadors Gabriel Andres Faubla y Rubén Beltran. Aquests dos jugadors ho van fer tot: córrer, passar, placar durament als seus adversaris, es van intercanviar les seves posicions tant en atac com en defensa, sense notar-se la diferencia. Espectacular la jornada d'aquests dos durs jugadors que sense dubte van ser els MVPs conjunts de la jornada.
Els altres dos equips equips participants, Búfals i Pioners, encara que vam perdre segueixen la seva progressió ascendent i amb la lliga que encara queda per endavant segur que milloraran els seus resultats de cara a plantar-se en una bona posició als play-offs.
Aquesta setmana es de descans i la Lliga disputara la 4ª jornada el diumenge 21 de març a Roda de Barà, on entrara en acció l'altre favorit , els Roda de Barà Trojans/Reds.

7/3/10

Resultats 3ª Jornada de Lliga

Sta. Cristina d'Aro, 7 de març del 2010
Organitza: Vall d'Aro Senglars

SENGLARS - PIONERS = 29 - 7
FÉNIX - BÚFALS = 34 - 20
SENGLARS - BÚFALS = 32 - 24
FÉNIX - PIONERS = 40 - 39

MVPs de la jornada: #34 Gabriel Ándres Faubla i el #13 Rubén Beltran. Tots dos jugadors dels Granollers Fénix.

1/3/10

MVP de la 2ª Jornada

 
MVP de la jornada: #49 Arturo Víctor Olav Carrasco dels Barberà Rookies

Crònica 2ª Jornada de copa

El passat dissabte es llevava ennuvolat a Barberà del Vallés, localitat on s'anava a disputar la 2ª jornada de la lliga Catalana Cadet 2010.
L'equip local, Rookies, comença a recollir els fruits de l'equip novel que va iniciar la passada temporada un nou cicle esportiu, i comença a mostrar la fortalesa de un grup de jugadors ben conjuntats. Va guanyar els seus dos enfrontaments, davant els difícils Pioners y Búfals, i ara encapçala la classificació de la Lliga.
El MVP de la jornada va ser el numero 49 dels rookies Arturo Víctor Olav Carrasco, que va jugar a un grandissim nivell en els dos complicats partits del Rookies.
A l'altre camp els nous Dracs de Badalona, que recorden molt als Rookies de la passada temporada, van perdre els seus dos partits però mostraven una lleugera milloria anotant un touchdown en un d'ells. Poc a poc l'equip negre i plata va millorant els seus números de la temporada.
Pioners y Búfals s'anaven amb una victòria cadascun i segur que seran outsiders als grans favorits al títol: Granollers Fènix, Sta. Cristina Senglars i els Trojans/Rds que aquesta setmana descansaven.
El pròxim diumenge a les 11:30 del mati es jugara la 3ª jornada de la competició en Sta. Cristina d'Aro, localitat dels campions de copa, els Senglars.

Resultats 2ª Jornada

Barberà del Vallés, 27 de febrer del 2010

ROOKIES - PIONERS = 19 - 18
BÚFALS - DRACS = 46 - 0
ROOKIES - BÚFALS = 12 - 8
PIONERS - DRACS = 28 - 6

MVP de la jornada: #49 Arturo Víctor Olav Carrasco dels Barberà Rookies.