29/11/10

Ultima jornada de copa de flag

Aquest diumenge es va jugar a Igualada l'ultima jornada de fase regular de la copa catalana de flag infantil i aleví d'enguany.

Un fred matí acollia als equips que devien jugar-se les ultimes possibilitats per classificar-se per la final.

Al torneig sub-13 es jugava el duel mes esperat entre Trojans i Wolves, finalistes de l'ultima competició. El partit no va decebre i no es va decidir fins l'ultim moment. Wolves guanyava per dos punts i gracies això encapçala la classificació final a l'espera de la gran final que jugaran contra Trojans, que finalitza segon a la fase regular. Espectacular partit s'espera d'aquesta final.

Al torneig sub-15 uns imbatuts Pere Vives reforçaven el seu domini gracies al aconseguir dues victòries, guanyant-se el dret per jugar la final com millor equip de la competició. L'altre finalista serà els Wolves. Triple empat a la segona posició de la classificació, Wolves, Pioners i Reds que es decidia a favor dels gironins gracies al seu millor goal average.

Sarrià de Ter Wolves contra Roda de Barà Trojans a la categoria sub-13 i Pere Vives d'Igualada contra els Wolves, seran els protagonistes de les finals de copa de flag temporada 2010-2011. El cap de setmana abans de nadal es decidiran els guanyadors.


28/11/10

Resultats 4ª Jornada Copa Catalana de Flag

Igualada 28 de Novembre del 2010

SUB-15
Pere Vives - Pioners = 19 - 12
Pioners - Wolves = 12 - 31
Pere Vives - Wolves = 34 - 6

SUB-13
Pere Vives - Trojans = 13 - 31
Wolves - Trojans = 32 - 30
Pere Vives - Wolves = 13 - 33

15/11/10

Crónica Jornada Flag de Sarrià de Ter

Aquest passat diumenge es va disputar a Sarrià de Ter la 3ª jornada de la copa catalana de flag infantil 2010.

Els locals Wolves van aconseguir una jornada rodona a la categoria sub-13. Van guanyar els seus dos partits i es posem al davant de la classificació junt als Trojans. Interessant el partit que enfrontara aquests dos equips d'aquí a dues setmanes a Igualada. Els Rookies Z van guanyar un des seus partits, contra els seus companys/es de Rookies GT, i tindrà que esperar als resultats de l'ultima jornada per sapiguer si entren a la final de desembre.

A la categoria Sub-15 els Terrassa Reds, mes experimentats que els seus rivals, van imposar-se i també tindran que esperar als resultats dels partits que es jugaran el dia 28 a Igualada per sapiguer si entren a la final. En aquesta categoria els locals dels Wolves guanyarem un partit i encara tenen possibilitats de disputar el títol.

Esta tot per decidir a la copa catalana d'enguany. El 28 de novembre, a Igualada, es jugaran els últims partits de fase regular d'aquesta copa.

Resultats 3ª Jornada Copa Catalana de Flag

3ª Jornada de Flag 14/11/2010 Sarrià de Ter

Resultats Sub-15

Wolves – Rookies = 15 – 7

Rookies – Reds = 12 – 25

Wolves – Reds = 28 – 34

Resultats Sub-13

Rookies GT – Wolves = 12 – 45

Rookies Z – Wolves = 12 – 19

Rookies GT – Rookies Z = 7 – 24

3/11/10

Jornada de Flag Sub-13 a Barberà

Aquest passat diumenge es va celebrar la 2ª jornada de la copa catalana infantil de flag, en aquesta ocasió de categoria sub-13. A Barberà del Vallés es van desplaçar els Trojans de Roda de Barà i el Pere Vives de Igualada per enfrontar-se als dos equips de la localitat, els Rookies GT i els Rookies Z.

Va ser una jornada dominada per l'últim campió de la competició, els Trojans, que es van des-fer amb solvència dels seus rivals del dia. D'aquesta manera pressenten la seva candidatura al títol davant dels altres equips de la competició. Els dos equips de Barberà es van emportar una victorià cadascú i lluitaran per aconseguir una de les places per la final, que en aquesta competició serà a partit únic, el primer classificat contra el segon el cap de setmana d'abans a les vacances de nadal.

La propera jornada serà el pròxim cap de setmana a Sarrià de Ter, on debutaran a la competició l'únic equip que falta per fer-ho, els Sarrià de Ter Wolves. Aquesta jornada serà doble, amb partits de la categoria sub-15 i de la categoria sub-13.

PERE VIVES – ROOKIES Z = 6 – 25

TROJANS – ROOKIES GT = 27 – 0

TROJANS – ROOKIES Z = 34 – 12

ROOKIES GT - PERE VIVES = 20 - 12