16/2/11

Crónica 2ª Jornada Cadet

Aquest diumenge es va jugar la 2ª jornada de la lliga cadet de futbol americà. Pioners organitzava, al estadi Joan Serrahima de Barcelona, el segon quadrangular de la competició amb la clara intenció de emportar-se dues victòries i d'aquesta manera posar-se com a líder de la classificació provisional.
A la primera ronda de partits Pioners jugava contra els novells Argentona Bocs i els Badalona Dracs contra els Sta. Cristina d'Aro Senglars.
Pioners, actuals sots campions d'Espanya, no donaven opcions al nou equip de Bocs, i guanyaven aquest partit d'una manera inqüestionable. Destacar l'actuació del runingback de Piones Walter Jublawi, que va a aconseguir varies anotacions. El duel individual mes intens de la jornada es va viure en aquest partit entre el defensa de Pioners Adrian Figueroa i el runingback de Bocs José Antonio Garcia. Gran actuació d'aquest dos jugadors.
A l'altre partit Senglars jugava amb moltes baixes però amb ordre i sense cometre errors s´emportava la victorià davant uns Dracs que no comptaven amb el seu quarterback, Jordi Cervera, per lesió.
A la segona ronda de partits Pioners guanyava a uns combatius Senglars i Dracs i Bocs jugaven el partit mes igualat de la jornada. Aquest ultim partit no es decidia fins l'ultim segon per un ajustat 12 a 6 per els badalonins.
Com a millor jugador de la jornada ha estat designat el jugador de Pioners Walter Jublawi. La tercera jornada de lliga es disputara d'aquí a tres setmanes a Badalona, feu dels Dracs.

14/2/11

Resultats 2ª Jornada Lliga Cadet

Barcelona 13/02/2011
2ª Jornada Lliga Cadet

PIONERS – BOCS = 37 – 6
DRACS – SENGLARS = 12 – 22
PIONERS – SENGLARS = 47 – 20
BOCS – DRACS = 6 – 12

MVP, millor jugador de la jornada: Walter Jublawi de L’Hospitalet Pioners