15/3/11

Crònica Jornada Flag

Primera jornada de la Lliga Infantil i domini del Pere Vives que actuava com a local al Estadi Atlètic de Igualada. Tot i les pluges de dissabte molt bon estat del terreny de joc que ha vist la primera jornada en forma de triangular. Al primer partit els de Igualada s’imposaven de manera clara als Wolves de Sarriá de Ter (54-12). Al segon partit eren els Pioners de l’Hospitalet qui derrotaven als gironins (34-7). Al darrer partit de la jornada, la velocitat dels de Igualada ha contrarestat els esforços dels Pioners (40-13), i converteix als del Pere Vives en líders en solitari.
Paral·lelament s’ha disputat la segona jornada en categoria Aleví. També els locals han estat qui més profit han tret. Els mateixos partits que a sosts-15 e idèntics guanyadors. Pere Vives 49- Wolves 26, Pioners 47 – Wolves 28 i Pere Vives 38 – Pioners 34.
La propera jornada de la competició es disputarà el diumenge 27 de març a partir de les 10:30 a Sarrià de Ter, i com a la d’avui es disputaran dos triangulars, un per categoria.