18/6/09

Crónica All-Star 2009

Aquest diumenge es va disputar a Badalona el All-Star de la categoria cadet. Aquest partit enfronta a dos combinats dels millors jugadors de la Lliga. El equip Blau composat per jugadors dels Trojans, Senglars, Fènix e Igualada i entrenats per Peter Brugnani i Pere Junoy va guanyar al combinat vermell entrenat per Paolo Napoletano i Albert Alonso. El equip vermell va estar composat per jugadors dels Bocs, Búfals, Reds, Pioners i Rookies.
El partit dels All-Stars es celebra com punt i final a la temporada. Esportivitat i en un ambient es va desenvolupar la jornada, en la que aquests joves jugadors veuen recompensada la seva bona feina.
La temporada 2008-09 ja es historia. Ara toca planificar i començar els preparatius de la Copa Cadet que tindrà inici a finals de octubre i en la qual es donara el tret de sortida a les competicions de la Federació Catalana de Futbol Americà.

Crónica All-Star 2009

Este domingo se disputó en Badalona el All-Star de la categoría Cadete. Este partido enfrenta a dos combinados de los mejores jugadores de la Liga. El equipo Azul compuesto por jugadores de Trojans, Senglars, Fènix e Igualada y entrenado por Peter Brugnani y Pere Junoy ganó al combinado rojo entrenado por Paolo Napoletano y Albert Alonso. El equipo rojo estuvo compuesto por jugadores de Bocs, Búfals, Reds, Pioners y Rookies.
El partido de los All-Stars se celebra como punto final a la temporada. Con deportividad y un ambiente distendido se desarrollo la jornada, en la que estos jóvenes jugadores ven recompensado su buen trabajo.
La temporada 2008-09 ya es historia. Ahora toca planificar y comenzar los preparativos de la Copa Cadete que tendrá inicio a finales de octubre y con la cual se da el pistoletazo de salida a las competiciones de la Federación catalana de Futbol Americano.