27/4/10

Crònica 6ª Jornada de Lliga

Aquest passat dissabte es va disputar la 6ª jornada de la Lliga Cadet 2010. A Vilafranca del Penedès, seu dels Eagles, es va jugar el penúltim quadrangular de la lliga regular en una bonica matinal.
Al primer partit del mati els Eagles es van enfrontar als Pioners de l'Hospitalet en un emocionant partit. 26 a 29 va ser el resultat final per a l'equip que jugava fora de casa.
Al camp del costat, uns cada vegada mes forts Búfals liderats per el jugador pol-livalent José Fco. del Pozo, jove promesa que va ser designat MVP de la jornada, guanyaven al líders fins aquell moment, el combinat format per els equips dels Trojans i dels Reds.

 A la segona ronda de partits, tant els Búfals contra els Eagles, com els Trojans/Reds contra els Pioners, no van tenir cap problema per emportar-se la victorià i assegurar-se aixi el passe a la primera ronda de play-offs que es disputaran la setmana del 8-9 de maig a un lloc per determinar.
A l'ultima jornada de la fase regular, que es te que disputar a Granollers aquest pròxim dissabte, es decidira quin equip acompanyara als Rookies a la Final Four, com que equips tenen que jugar la fase prèvia de play offs denominada wild card, que donara les altres dos places per la gran final.