27/4/10

Crònica de l'última jornada de la fase regular


Aquest passat dissabte es va disputar l'ultima jornada a la fase regular de la Lliga catalana cadet de Futbol Americà. A Granollers es jugava el quadrangular que donava l'ultima plaça directa a la Final Four, els Barberà Rookies ja la tenen, i també es decidia els creuaments del wild card que enfrontara al 3er, 4rt, 5è i 6è de la classificació per guanyar les altres dues places per les finals.
Els Trojans-Reds afrontaven una difícil jornada on tenien que jugar amb els potents Senglars primer i amb els locals Fènix desprès. Aquests dos equips també es jugaven entrar a les finals de manera directa, fet que va fer que els partits fossin molts disputats. 


Al primer Trojans-Reds guanyava als Senglars i donava el primer pas per guanyar-se la plaça directa. Els Fènix es desfeien dels Eagles, equip que perdia qualsevol possibilitat de disputar el wild card i tindrà la 7a posició final.
A la segona ronda de partits Senglars guanyava als Eagles fàcilment assegurant-se la tercera posició de la classificació. Els Fènix i els Trojans-Reds jugaven un intens partit que finalment es decidia a favor dels segons. Aquest Trojans-Reds compta amb pocs efectius fet que dona mes notorietat a aquesta classificació. El MVP de la jornada va ser el Víctor Jordan dels Trojans.
Ara Barberà Rookies i els Trojans-Reds tindran que esperar per sapiguer els rivals que tindran a semifinals, rivals que sortiran dels enfrontaments que tindran Senglars, Fènix, Búfals i els Pioners.