3/11/10

Jornada de Flag Sub-13 a Barberà

Aquest passat diumenge es va celebrar la 2ª jornada de la copa catalana infantil de flag, en aquesta ocasió de categoria sub-13. A Barberà del Vallés es van desplaçar els Trojans de Roda de Barà i el Pere Vives de Igualada per enfrontar-se als dos equips de la localitat, els Rookies GT i els Rookies Z.

Va ser una jornada dominada per l'últim campió de la competició, els Trojans, que es van des-fer amb solvència dels seus rivals del dia. D'aquesta manera pressenten la seva candidatura al títol davant dels altres equips de la competició. Els dos equips de Barberà es van emportar una victorià cadascú i lluitaran per aconseguir una de les places per la final, que en aquesta competició serà a partit únic, el primer classificat contra el segon el cap de setmana d'abans a les vacances de nadal.

La propera jornada serà el pròxim cap de setmana a Sarrià de Ter, on debutaran a la competició l'únic equip que falta per fer-ho, els Sarrià de Ter Wolves. Aquesta jornada serà doble, amb partits de la categoria sub-15 i de la categoria sub-13.

PERE VIVES – ROOKIES Z = 6 – 25

TROJANS – ROOKIES GT = 27 – 0

TROJANS – ROOKIES Z = 34 – 12

ROOKIES GT - PERE VIVES = 20 - 12