29/11/10

Ultima jornada de copa de flag

Aquest diumenge es va jugar a Igualada l'ultima jornada de fase regular de la copa catalana de flag infantil i aleví d'enguany.

Un fred matí acollia als equips que devien jugar-se les ultimes possibilitats per classificar-se per la final.

Al torneig sub-13 es jugava el duel mes esperat entre Trojans i Wolves, finalistes de l'ultima competició. El partit no va decebre i no es va decidir fins l'ultim moment. Wolves guanyava per dos punts i gracies això encapçala la classificació final a l'espera de la gran final que jugaran contra Trojans, que finalitza segon a la fase regular. Espectacular partit s'espera d'aquesta final.

Al torneig sub-15 uns imbatuts Pere Vives reforçaven el seu domini gracies al aconseguir dues victòries, guanyant-se el dret per jugar la final com millor equip de la competició. L'altre finalista serà els Wolves. Triple empat a la segona posició de la classificació, Wolves, Pioners i Reds que es decidia a favor dels gironins gracies al seu millor goal average.

Sarrià de Ter Wolves contra Roda de Barà Trojans a la categoria sub-13 i Pere Vives d'Igualada contra els Wolves, seran els protagonistes de les finals de copa de flag temporada 2010-2011. El cap de setmana abans de nadal es decidiran els guanyadors.