4/5/09

6ª jornada aplaçada 03/05/2009

Aquest diumenge es va disputar l'ultima jornada de la Lliga regular a la categoria cadet. Aquesta jornada va quedar aplaçada al seu dia per el mal temps i finalment s'ha celebrat a la única data que quedava lliure abans dels Play Offs. Estava tot per decidir i fins 6 clubs estaven pendents dels resultats per sapiguer la seva classificació final i com entrarien als Play Off al títol, de manera directe o passa'n per un Wild card previ. La clau estava en com els Roda de Barà Trojans, campions de copa, resolgueren els seus partits i de una forma inqüestionable i contundentment van guanyar .
El potent bloc de Tarragona, liderats per el seu jugador Jordi Brugnani, tindran tres setmanes per preparar la gran final.
Els Bocs d'Argentona es el altre equip classificat directament per les finals. Els Búfals, que es el altre gran favorit i el únic que ha guanyat aquest any a Trojans, tindrà que disputar un Wild-Card contra els Reds de Terrassa. Senglars, el equip amfitrió de la Final Four, tindrà que disputar el seu contra els Fènix. Aquest dissabte ha Granollers donaran inici als Play Off 2009 de la Lliga cadet. Play Offs que tindran com a partit final el All-Star amb els millors jugadors de la categoria. Aquest partit es jugara el pròxim 14 de juny a Badalona, dintre dels actes del Ciutat de Badalona que organitza aquest club. Els entrenadors de tots els equips iniciaran aquesta setmana la votació per decidir quins jugadors participaran. Al bloc de la categoria s'aniran penjant els resultats i es notificara a cada jugador per carta personal que ha estat seleccionat.


6ª jornada aplazada 03/05/2009

Este domingo se disputó la última jornada de la liga regular en la categoría cadete. Esta jornada quedo aplazada en su día por el mal tiempo y se ha celebrado en la única fecha libre que quedaba antes de los Play Offs. Estaba casi todo por decidir y hasta 6 clubs estaban pendientes de los resultados que se podían dar para saber su clasificación final y como entraban en el Play Off al título, o de manera directa o pasando por un Wild Card previo. La clave estaba en como los Roda de Barà Trojans, campeones de copa, resolverían sus partidos y de forma incuestionable los solventaron a su favor ganando contundentemente.
El potente bloque de Tarragona no dio opciones a sus rivales y liderados por el jugador Jordi Brugnani tendrán tres semanas para preparar la gran final.
Los Bocs de Argentona es el otro equipo que está clasificado directamente para las Finales. Búfals, que es el otro gran favorito y el único que ha ganado este año a Trojans, deberá disputar el Wild Card contra los Reds de Terrassa mientras que los Senglars, anfitriones de la Final Four, se jugaran su pase contra los Fenix de Granollers. Este sábado en Granollers comienzan los Play Off de la Liga Cadete que culminaran, después de la Final Four, con el partido All-Star de los mejores jugadores. Este partido se jugara el domingo 14 de Junio en Badalona, dentro de los actos del Ciutat de Badalona que organiza este club. Los entrenadores de todos los equipos iniciaran esta semana las votaciones para decidir los jugadores que disputaran el partido que dará punto final a esta gran temporada. en el blog de la categoría se irán colgando los resultados de las votaciones y se notificara por carta personal a cada jugador que ha sido seleccionado
.