16/11/09

Crónica 2ª Jornada Copa

Aquest diumenge es va disputar a Terrassa la segona jornada de la Copa Catalana Cadet. Els locals Reds, que disputen aquest torneig junt als Trojans, van jugar contra els Hospitalet Pioners i els Barberà Rookies.Al primer dels partits els Reds/Trojans i els Pioners van fer gaudir als espectadors amb un partit vibrant que no es va decidir fins a l'ultim segon, quan el QB local Cesar Brugnani, connectava amb el receptor Víctor Jordana a l'end zone rival. Aquest passe girava el marcador i donava la victòria als de casa per un sol punt. Pioners es lamentava de deixar perdre un partit que de començament havien encarat molt be.
Al segon dels partits Pioners es refeien i ben dirigits per el QB Rafael Jiménez guanyaven sense problemes a uns Rookies ple de jugadors novells. Ara els Pioners no depenen d'ells mateixos, i tindran que esperar a la resolució de l'ultima jornada per sapiguer si poden jugar o no la Final Four de Desembre.

A l'ultim partit de la jornada Reds/Trojans també es desfeien sense problemes de Rookies i encaren la seva classificació pel torneig final. Destacar L'actuació del receptor i defensa Víctor Jordana, de Roda de Barà, que va ser escollit MVP de la jornada.
D'aquí a dos setmanes es jugara l'ultim quadrangular de fase regular amb molt en joc. Els favorits Senglars jugaran contra els Reds/Trojans i els Rookies de Barberà. Els locals Fénix al camp del costat jugaran contra el que no estigui davant de Senglars en aquell moment.