30/11/09

Crònica 3ª Jornada de Copa

Aquest diumenge es va disputar la 3ª i ultima jornada de la fase regular de la Copa Catalana Cadet. A Granollers, seu dels Fènix, s'enfrontaven en un torneig tipo quadrangular Senglars, Rookies, Reds Trojans i els mateixos Rookies.

Tots iniciaven la matinal amb possibilitats de classificar-se per la Final Four que es disputara el dia 20 de desembre. A la primera ronda de partits, els Fènix es desfeien dels Rookies amb pocs problemes, 24 a 8, i asseguraven el seu passe a les finals. Rubén Beltran, QB dels Fènix, dirigia magistralment als seus companys i anotava 20 dels 24 punts del seu equip . Rookies, al segon partit del dia, queia amb els Senglars dient adéu a qualsevol possibilitat de disputar les semifinals.

Senglars i l'equip format conjuntament entre Trojans i Reds disputaven un intens partit on finalment els segons guanyaven per un sol punt, 20 a 21. Els Senglars, equip dirigit per l'entrenador Pere Junoy, mostrava la seva cara mes dèbil i confiada, a la primera jornada guanyava contundentment els seus partits, erigint-se en els màxims favorits al títol. Ara tindran que treballar per mostrar-se mes forts animicament si volem continuar optant al trofeu de campió.

Finalment al partit que decidia com quedaria el quadre de play offs els Reds Trojans i els Granollers Fènix jugaven el match de la jornada. La igualtat, tònica habitual dels partits que disputen aquest dos equips, va fer decantar la balança finalment per el costat dels locals, Fènix. Rubén Beltran es va mostrar un altre vegada decisiu i marcava 18 punts sobre els 20 del seu equip. Gran jornada la d'aquest jugador que ha sigut escollit MVP de la mateixa. Aquests dos equips, que han quedat segons i tercers a la fase regular es tindran que veure's les cares un altre vegada a semifinals. Segur que viure'n un bonic partit. A l'altre semifinal els Senglars, primers de la classificació, s'enfrontaran als Pioners de L'Hospitalet, l'equip a priori mes dèbil però que s'esta mostrant en franca progressió. El 20 de desembre tot es decidira al camp.