2/11/09

Crònica de la 1ª jornada

Aquest diumenge passat va començar una nova edició de la Copa Catalana Cadet, edició 2009. A Sta. Cristina d'Aro, localitat del Senglars, es van enfrontar en una jornada format triangular amb els Granollers Fènix i els Pioners de L'Hospitalet.
El mati era clar i les condicions del terreny de joc eran optimes per el transcurs dels partits. Al primer d'ells els Senglars van guanyar amb contundència als Fénix. La ofensiva de Sta. Cristina va jugar a un gran nivell, corrent i passant de la ma del seu QB Vichi Manolachi. La defense també va estar a un gran nivell, encara que la secundaria va tenir problemes per contenir als receptors de Granollers, fet que van resoldre pressionant amb molta intensitat al bon, i ja veterà, QB dels vallesans Rubén Beltran. Finalment el resultat va ser de 30 a 0 per els locals.
Al segon partit, que va ser el mes disputat de la jornada, els Fènix es refeien i guanyaven als Pioners 30 a 28. Bonic partit el disputat per aquestes dues esquadres en un continu canvi de marcador i que no es va resoldre fins els últims segons. Rubén Beltran va estar un altre vegada molt be dirigint el seu equip mentre que als Pioners el RB Walter Jublani era un constant mal de cap per als defenses dels Fènix,
A l'últim partit els Senglars, amb el seu potent RB/LB Joan Terrades va guanyar sense problemes als Pioners. Aquest jugador va estar incommensurable en totes les facetes del joc: corrent, agafant passes, fent placatges i ajudant als seus companys amb forts bloquejos. Gran jornada la d'aquest jugador que es el MVP.
Destacar que en aquesta jornada es van estrenar les noves samarretes d'àrbitres auxiliars que la federació ha preparat. Es pretén que aquests joves que s'endinsam en les feines d'àrbitre ho façin en les millors condicions.
A la pròxima jornada debutaran els Barberà Rookies i els Roda de Barà Trojans.