8/3/10

3ª Jornada Lliga Cadet 2010


A la 3ª jornada de la Lliga Cadet 2010 els dos màxims favorits al títol, els Senglars i els Fènix, van guanyar i mantenen el pols que porta'n durant tota la temporada. Els locals Senglars van guanyar els seus partits, contra Pioners i Búfals, de manera solvent gracies al excel·lent lideratge del seu QB, Vichi Manolachi. Aquest jugador va portar tot el pes del joc d'atac i va córrer moltes vegades amb el baló en las seves mans demostrant la seva capacitat de guanyar yardes. No es te que oblidar que aquest jugador era RB la temporada passada.

A l'altre camp els Fènix de Granollers es van desplaçar amb pocs efectius i van patir mes del compte per guanyar els seus. Excel-lent el treball dels dos líders d'aquest equip, els jugadors Gabriel Andres Faubla y Rubén Beltran. Aquests dos jugadors ho van fer tot: córrer, passar, placar durament als seus adversaris, es van intercanviar les seves posicions tant en atac com en defensa, sense notar-se la diferencia. Espectacular la jornada d'aquests dos durs jugadors que sense dubte van ser els MVPs conjunts de la jornada.
Els altres dos equips equips participants, Búfals i Pioners, encara que vam perdre segueixen la seva progressió ascendent i amb la lliga que encara queda per endavant segur que milloraran els seus resultats de cara a plantar-se en una bona posició als play-offs.
Aquesta setmana es de descans i la Lliga disputara la 4ª jornada el diumenge 21 de març a Roda de Barà, on entrara en acció l'altre favorit , els Roda de Barà Trojans/Reds.