23/3/10

4ª Jornada Lliga Cadet 2010

Les instal-lacions municipals de Roda de Barà van ser l'escenari de la 4ª jornada de la lliga cadet 2010. Els locals Trojans, que s'han unit als Reds de Terrassa per falta de efectius, han format un equip competitiu que va demostrar ser un clar favorit al títol. Ben conduits per el QB Cèsar Brugnani, MVP de la jornada, i amb un planter de alts receptors, no van tenir problemes per guanyar amb comoditat els partits que els enfrontaven als Barberà Rookies i als Badalona Dracs.

El duel entre col-listes, entre els Vilafranca Eagles i els Dracs, es va resoldre a favor dels del Penedes i ara tindran que esperar als enfrontaments contra Búfals i Pioners per determinar si entren als Play Offs. Els Badalona Dracs diuen pràcticament adéu a qualsevol possibilitat de entrar als mateixos, fet sense rellevància ja que parlem d'un equip completament novel que tindrà continuïtat en aquesta categoria durant un parell de temporades mes.


Rookies, l'altre outsider al títol, va mostrar la seva pitjor cara a la derrota contra els Trojans /Reds. L'equip conduit per el QB Adrià Novella no va trobar la manera de desenvolupar el seu joc, fet que van aprofitar els locals per guanyar àmpliament. Els de Barberà s'enfrontaran a la pròxima jornada als màxims favorits al títol, on es veurà les possibilitats reals d'aquest equip a ser important en aquesta competició.

Trojans/Reds, Rookies, Senglars i Fènix prenen ventat-ge a la classificació. Es tindrà que veure quins dos equips eludeixen la primera ronda de play-offs i obtenen el passe automàtic a la Final Four, que encara no te concretada seu definitiva.


Desprès de l'aturada per les vacances de setmana santa la competició es reiniciara a Badalona, el diumenge 11 d'abril.