1/3/10

Crònica 2ª Jornada de copa

El passat dissabte es llevava ennuvolat a Barberà del Vallés, localitat on s'anava a disputar la 2ª jornada de la lliga Catalana Cadet 2010.
L'equip local, Rookies, comença a recollir els fruits de l'equip novel que va iniciar la passada temporada un nou cicle esportiu, i comença a mostrar la fortalesa de un grup de jugadors ben conjuntats. Va guanyar els seus dos enfrontaments, davant els difícils Pioners y Búfals, i ara encapçala la classificació de la Lliga.
El MVP de la jornada va ser el numero 49 dels rookies Arturo Víctor Olav Carrasco, que va jugar a un grandissim nivell en els dos complicats partits del Rookies.
A l'altre camp els nous Dracs de Badalona, que recorden molt als Rookies de la passada temporada, van perdre els seus dos partits però mostraven una lleugera milloria anotant un touchdown en un d'ells. Poc a poc l'equip negre i plata va millorant els seus números de la temporada.
Pioners y Búfals s'anaven amb una victòria cadascun i segur que seran outsiders als grans favorits al títol: Granollers Fènix, Sta. Cristina Senglars i els Trojans/Rds que aquesta setmana descansaven.
El pròxim diumenge a les 11:30 del mati es jugara la 3ª jornada de la competició en Sta. Cristina d'Aro, localitat dels campions de copa, els Senglars.