12/5/10

Crónica del Wild Card 2010

Aquest diumenge, a Sta. Cristina d'Aro es va disputar la 1ª jornada de play offs a la lliga cadet 2010. Aquesta ronda, denominada wild card, donaria dues places per la final four que es jugara a Barberà del Vallès el pròxim dissabte dia 15.
Les semifinals d'aquest wild card donaria als guanyadors la plaça per la ronda final. Per un costat els Pioners jugaven contra els Granollers Fènix i a l'altre els locals Senglars es jugaven el passe contra els Barcelona Búfals. El primer d'ells es va resoldre de manera clara i contundent per els Fènix. Gran partit de l'equip liderat per el QB Rubén Beltrán i el multi us Gabriel Ándres Faubla.
A l'altre entre Senglars i Búfals es jugava un emocionantissim partit. El QB de Senglars Vichi Manolachi treia tota la seva garra i anotava tots els punts del seu equip a la primera part. Els Búfals no es quedaven enrere i el seu millor jugador, José Fco. del Pozo anotava tots els del seu equip, al final de la 1ª part 16 - 14 per els Senglars.

La segona part va continuar amb la mateixa tònica. Manolachi i del Pozo acumulaven anotacions ben resguardats per els seus respectius equips. Al final els de Sta. Cristina es portaven la victorià per un ajustat 39 - 34, esclatant l'alegria a la banda local i la decepció en la dels Búfals desprès del extenuant e intens partit. Gran espectacle l'ofert per aquests dos equips.
A la segona ronda de partits, amb tot decidit, Fènix guanyava a Senglars i Pioners als Búfals dóna'n per finalitzats els wild cards 2010 de la lliga.
Per finalitzar aquesta temporada els esperem el dissabte a Barberà on es jugara la fase final de la competició, on sortira el guanyador de la temporada.