13/5/10

Previa Final Four Lliga 2010

Aquest dissabte es disputa la Final Four de la Lliga Cadet 2010. Al poliesportiu de Can Llobet de Barberà del Vallès es celebrara la XII edició de les finals d'aquesta categoria de la federació catalana de futbol americà.

Les semifinals enfrontaran als primer classificat de la lliga regular, el combinat format per els Reds de Terrassa i els Trojans de Roda de Barà contra els Senglars de Sta. Cristina d'Aro. Partit de incert resultat ja que enfronta com hem dit al primer classificat contra l'últim campió de copa.

El combinat Reds Trojans esta liderat per l'agressiu Cesar Brugnani #3. Aquest jugador comanda al seu equip tant en atac com en defensa gracies a la seva capacitat tant esportiva com de mentalitat lluitadora. Aquest equip te el handicap de comptar amb pocs efectius. Davant seu els Senglars son liderats per el QB Vichi Manolachi #12. Un jugador de gran capacitat atlètica ben resguardat per un ampli i potent equip. No obstant s'han mostrat molt irregulars durant tota la temporada. Es tindrà que veurà com afronten el partit decisiu on el guanyador passa a la final i el perdedor es tindrà que conformar amb el 3er o 4rt lloc.

A l'altre semifinal els locals Barberà Rookies s'enfrontarán als Granollers Fènix. Altre semifinal sense clar favorit. Els Rookies s'han mostrat com l'equip amb millor progressió durant la temporada. El seu QB Adrià Novella #6 es mostra com un solvent conductor del joc i destaca en defensa on gracies a les seves bones lectures dels atacs contraris i la seva corpulència atura als jugadors contraris amb molta contundència. Davant estaran els Fènix. Un equip que segurament te la parella de jugadors mes determinants de la competició. Rubén Beltran #13 i Gabriel Ándres Faubla #34 han competit durant tota la temporada a un nivell altissim, guanyant-se el respecte de tots els seus rivals. Tindran el handicap de la seva curta plantilla que els farà estar al camp tot el temps.Recordem: Dissabte a partir de les 16:00 hores es resoldrà quin es el millor equip de la temporada.