19/5/10

Crònica Final Four de Lliga

El passat dissabte, a la localitat de Barberà del Vallès, es va celebrar la dotzena edició de la Final Four de la Lliga Catalana cadet.En aquesta ocasió els equips participants van ser els locals Rookies, els Sta.. Cristina Senglars, els Reds Trojans i per últim els Granollers Fènix. Als prolegòmens del començament d'aquestes finals va caure un xàfec intens d'aigua que va durar 5 minuts. Aquest fenomen es va donar durant tota la jornada, xàfecs ràpids e intensos amb estones de sol i vent. Però això no va repercutir al espectacle que van oferir els 4 equips participants.

A les semifinals Reds Trojans s'enfrontaven als Senglars i els Rookies als Fènix. A totes dues es va viure emocionants partits que no es van decidir fins l'ultim segon, per resultats ajustadissims d'un punt de diferencia. A la primera d'elles els Senglars i els Reds Trojans jugaven un partit ple de imprecisions que va ser aprofitat per les defenses per mantenir el marcador amb pocs punts. Reds Trojans patia a causa de la seva inexistent capacitat per fer canvis i donar descans als seus jugadors. No obstant van vendre molt cara la seva derrota ja que el Senglars no van poder cantar victorià fins l'ultim segon, 7 a 8 pels de Sta. Cristina.A l'altre semifinal el partit va estar dominat pels atacs que anotaven constantment fent del encontre un vistos espectacle. Finalment els locals Rookies guanyaven per 33 a 32.
Amb aquests resultats s'arribava a la ronda final. Al partit pel tercer i quart lloc els Reds Trojans guanyaven als Fènix quedant-se en una meritòria 3ª posició final. Els Granollers Fènix es queden amb la 4ª posició final, gran treball també el dels vallesans.

La final, entre els Rookies i els Senglars, va ser un partit digne d'una gran ocasió. Tots dos equips sabien el que es jugaven i posaven en practica el seu millor repertori de jugades. Els Rookies aprofitaven l'enteniment entre el binomi Adrià Novella-Arturo Víctor Olav per posar punts al marcador. Els passes del primer feiant que Arturo Víctor es lluís amb boniques recepcions i trencament de placatges posteriors.Per la banda dels Senglars ben conduits pel jove Vichi Manolachi va tenir al runingback Joan Terradas com gran protagonista del match. Aquest jugador es va encarregar de posar els punts a la casella dels gironins amb jugades de gran habilitat tècnica.
Finalment els Senglars es posaven per davant al marcador i administraven be la diferencia de punts als últims minuts per emportant-se el títol de campions de Catalunya 2010.
Els trofeus pels equips i el MVP de la final que va ser el Joan Terradas dels Senglars van ser entregats pel vicepresident de la federació, el senyor Sergi París.

Finalitza la competició oficial però no la temporada. Ara comença la preparació de la selecció catalana d'aquesta categoria per el pròxim compromís internacional.